Най-после онлайн резервация с актуални цени

В стремежа си да ви предоставяме удобства и нови услуги,  сме изключително щастливи да обявим, че от днес в сайта на Обзор Бийч Резорт можете да заявите своята резервация, като автоматично получавате цени според избрания от вас период. До сега се налагаше нашите клиенти да изпращат запитване за цени, но от сега нататък е достатъчно да въведете желания престой и тип на апартамент, който предпочитате и ще получите на секундата калкулираната цена.

За съжаление все още не можем да предложим резервация с онлайн заплащане, но ви уверяваме, че работим по въпроса.

Все пак удобството е налице. Ще можете да конфигурирате различни опции и така да изберете почивката която най-много се доближава до възможностите на семейният ви бюджет. След като изпратите своята заявка, нашите неуморни служители ще се постараят в най-кратък срок в рамките на деня да ви уведомят дали има налични апартаменти с посочените характеристики и ако е така да се свържат с вас да уговорите най-удобното за вас заплащане.

Как да резервирате онлайн в Обзор Бийч Резорт
Как да резервирате онлайн в Обзор Бийч Резорт

За да направите запитване за резервация в сайта е необходимо да отворите уеб страницата за онлайн резервации на Обзор Бийч Резорт, която можете да намерите като кликнете тук. След това е необходимо да кликнете на полето с диапазона от дати и да посочите избрания от вас период. Следва избор на тип апартамент и изглед. До тук не повече от 5 секунди. Сега е необходимо да кликнете на бутона „Get“ и ще получите актуални цени според избраните от вас параметри.

Системата за онлайн резервации на Обзор Бийч Резорт ви предоставя възможност да добавите допълнителни услуги като например изхранване. Това можете да сторите като изберете тип изхранване (Само закуска или Закуска и Вечеря) от падащото  меню и след това да посочите в следващото падащо меню броя на възрастните и децата, които ще ползват съответната услуга. Отново е необходимо да кликнете на бутона „Add“ с което цената ще се преизчисли.

Сега остава само да посочите Имената, имейл адреса си и телефон за връзка с вас и да кликнете или докоснете бутона „Proceed“.

Цялата процедура не отнема повече от 20 секунди и улеснява изключително много като вас така и нас да свършим по-бързо работата си и да ви предоставим качествена услуга на момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *